”En väg till inre läkning”

Den sista tiden har jag varit upptagen med ett spännande projekt och snart lanserar jag tre stycken kompendier som jag valt att kalla ”En väg till inre läkning”. 

Jag vet att många tampas med inre oro och stress på samma sätt som jag gjorde (oro, ångest, depression, sömnsvårigheter, utbrändhet, fobier, fysiska åkommor).

När jag själv befann mig i detta inre mörker saknade jag verktygen jag behövde för att ta mig ur denna stress. Mediciner hjälpte inte, mina besvär blev fler och allt mer allvarliga. När stroken var ett faktum förstod jag att jag behövde söka efter orsaken till mina besvär. Jag behövde förstå varför jag led och vad jag behövde göra för att få till en bestående förändring i mitt mående.

Det var början på min självrannsakan, här började upptäcktsfärden att verkligen lära känna mig själv och mina behov. Jag behövde börja från grunden, att förstå mig själv intellektuellt. Nästa steg var att förstå hur min historia och erfarenheter i livet påverkade mig känslomässigt. I detta inre arbete stärktes också min andliga förståelse om mig själv.

Ju mer jag förstod om mig själv, desto färre blev mina fysiska åkommor. Jag var något på spåret… Jag hade hittat en väg till inre läkning.

Det går att bli fri från känslomässig stress, OM vi är villiga att göra arbetet som krävs. Jag har skapat dessa kompendier för människor som är redo för förändring och som vill börja sin inre resa. Kompendierna är utformade som ett studiematerial, information blandat med uppgifter som ska göras.

Dessa utskriftsbara pdf:er kommer kunna köpas styckvis eller tillsammans. 

Mer information kommer inom kort men har du några frågor eller funderingar, tveka inte att maila mig på Kicki@lifeenergy.se.❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *