Budskap och tecken

De senaste veckorna har jag känt att en förändring är på gång. Jag kunde inte sätta fingret på vad det var och otåligheten växte inom mig. Jag gillar inte ovisshet men har de senaste åren blivit bättre på att hantera den känslan. Jag vet att det är just i den känslan som jag får tillgång till min intuition och universum får möjligheten att skapa utan att jag lägger min näsa i blöt.

Jag känner att jag är på väg att förändra sättet jag arbetar, och det har skapat frustration inom mig. Lite som ”lagom när jag känner mig tillfreds och rotad med sättet jag arbetar nu, så känner jag mig manad att gå en annan väg”. Varför kan jag inte bara få stanna kvar där jag är..?

Det är klart att jag kan stanna där jag är, men i mitt hjärta vet jag att denna förändring är för mitt bästa. Men som alltid, med förändring kommer också rädslor och tvivel… ”Gör jag rätt?”, ”Kommer det att funka?”, ”Det är nog bäst att stanna kvar i det jag känner till…”. Mitt ego lyckas nästan övertala mig att inte chansa. Tack och lov är jag numera mer medveten om min inre dialog, när rädsla styr. Jag är också mer vaken för de budskap och tecken jag får till mig, jag känner att jag blir guidad och stöttad av universum.

Härom veckan, när jag satt på mitt kontor och arbetade, så flög en talgoxe fram till fönstret och flaxade med vingarna i flera sekunder som för att påkalla min uppmärksamhet. Det kändes som att den höll sig kvar extra länge för att säga mig något.

Jag älskar att läsa Solögas texter om djurens budskap. Om talgoxen kunde jag läsa: ”Känn tillit. Det du gör är fullkomligt rätt. Din gåva är att ha förtroende för dig själv och det du gör. Med andra ord – du kan slappna av. Du är på helt rätt spår.”.

Ett så vackert budskap, precis när jag behövde det! Universum låter mig veta att jag är på rätt väg, att jag ska lita till min inre röst om dessa förändringar, och att jag har stöd hela vägen…❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *