Om mig

Kicki Pettersson heter jag. Jag är mamma till tre aktiva pojkar som håller mig igång, haha. Vi bor på Lidingö, en vacker ö med fantastisk natur, inte långt från Stockholm City.

I min egen historia ryms lite av varje; medberoende, högkänslighet, dålig självkänsla och lång inre oro. Idag är jag frisk och mår fantastiskt, men så har det inte alltid varit. Under större delen av mitt liv har jag upplevt en enorm inre stress och min kropp visade sitt missnöje genom en mängd olika fysiska besvär. Dessa åkommor eskalerade, de blev fler och fler och mer allvarliga, och i januari 2015 fick jag en stroke. Där och då visste jag att jag behövde förändra mitt liv, om jag ville leva. Det var början på en händelserik och spännande resa, en resa som är ständigt pågående – möjligheten att upptäcka och lära känna mig själv!

Jag behövde förstå min historia och mina erfarenheter, och hur dessa har kommit att påverka mig i livet. Jag har tvingats öppna de dörrar till mitt inre som jag av rädsla hade stängt. Det har periodvis varit en tuff process, men också absolut nödvändig. Vinsten är att jag idag känner mig fri och levande!

Jag vill nu hjälpa andra som tampas med rädslor och känslomässig stress. Som terapeut har jag den möjligheten. Med hjälp av framför allt energi- och hypnosterapi kan jag hjälpa människor att möta sig själva intellektuellt, känslomässigt och andligt.

Eftersom jag vet hur begränsande livet är när rädslorna styr, önskar jag med denna portal skänka hopp. Det finns något annat, en ovillkorlig kärlek som räcker till oss alla… Jag hoppas du söker och finner den!