Hypnosterapins styrkor

Är du nyfiken på vad hypnosterapi är och hur det kanske skulle kunna hjälpa dig? Då kan jag varmt rekommendera att titta på detta avsnitt av Drivkraftens videopodd.

Jag blev inbjuden av Malin Rosén att delta i Drivkraftens första videopodd tillsammans med Gaya Pienitzka för att prata om hypnosterapi och dess användningsområden.

Svåra upplevelser kan få oss att omedvetet fatta känslomässiga beslut, beslut som omedvetet kommer styra oss senare i livet.

Malin tampades med ätstörningsproblematik, Gaya blev utsatt för ett sexuellt övergrepp som 16-åring, och jag själv har ett trauma i min barndom som lade grunden till en inre emotionell stress, som i mitt fall yttrade sig såsom fysiska åkommor.

I denna videopodd delar vi med oss av dessa erfarenheter och hur de har påverkat oss. Vi talar också om hur den terapeutiska hypnosen har hjälpt oss att läka våra emotionella sår.

Malin Rosén / Drivkraften, Gaya Pienitzka / Lifecap AB och jag arbetar alla tre idag som hypnosterapeuter. Här är intervjun: https://www.youtube.com/watch?v=u5IAbPIlB0U&t=1661s

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *