Kroppen säger till mig att vila…

Jag vill så mycket, så har jag alltid varit. Som nu, jag har en hel del spännande saker som jag vill förverkliga och vill inget hellre än att få pyssla med detta. MEN min kropp drar i handbromsen, den vill och behöver vila…

Att tvingas sakta ner gör mig irriterad och frustrerad. Känslan av kontrollförlust ger sig till känna, den känslan har jag alltid ogillat. Men idag vet jag att jag behöver lyssna till kroppen, för jag vet vad som händer om jag inte gör det – jag blir fysiskt sjuk…

”Om det är lätt, så är det rätt” ekar inom mig. Jag påminns om att känna tillit. Tillit till att allt är precis som det ska vara just nu, att jag blir guidad. Min kropp, min intuition, talar till mig att allt det där jag ”villhöver” göra kan vänta. Universum har också sett till att jag har mer ledig tid.

Jag tog mig ut på en promenad i sakta mak, det om något hjälper mig att rensa huvudet. När jag promenerar lyckas jag vara i nuet, allt annat är som bortblåst. Känslorna inom mig förändras, irritationen och frustrationen och har istället ersatts av ett lugn. En känsla av att allt löser sig…

Som en bonus på det fick jag, som så många gånger förr, en vacker hälsning från universum – en sten i form av ett hjärta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *