Fungerar terapi online?

Ja. Men jag erkänner, länge kände jag själv tvivel på om det skulle fungera att göra det jag gör, online. Jag hade många rädslor kopplade till detta, alltifrån hur det tekniska skulle fungera till hur mina klienter skulle uppfatta det.

Men i och med Corona-pandemin tvingades jag tänka om och tänka nytt, jag tvingades utsätta mig själv för dessa rädslor. Under en hel vecka erbjöd jag mina tjänster helt kostnadsfritt online. Jag tror att jag hann med 16 sessioner och kunde bara konstatera att det gick hur bra som helst att göra energi- och hypnosterapi via videosamtal.

Hade det inte varit för pandemin hade jag kanske inte tagit detta steg. Men idag är jag tacksam för vilka möjligheter detta ger mig. Jag kan hjälpa fler människor, och det spelar ingen roll var i världen de bor! Allt som behövs är en dator eller smarttelefon och applikationen Zoom eller Messenger.

E-terapin ”En väg till läkning”

Länge tampades jag med inre stress och oro och i mitt fall visade sig stressen genom fysiska besvär. När stroken var ett faktum började min resa till läkning.

I denna webbaserade terapi ger jag dig tillgång till all den kunskap och de insikter jag har skaffat mig längs med vägen mot ett friskt liv.

Min önskan med denna e-terapi är att du ska lära känna dig själv utifrån ett intellektuellt, emotionellt och andligt plan.

  • Kostnadseffektivt: Att gå i terapi kan vara dyrt. Med denna e-terapi kan du hålla kostnaden nere. Du får tillgång till ett omfattande material som du dessutom har tillgång till i sex månader. Delbetalning är möjlig.
  • Bekvämt: Eftersom denna e-terapi är webbaserad kan du göra den hemifrån på en tid som passar dig. Det enda du behöver är tillgång till dator eller en smarttelefon.
  • Egen erfarenhet: Jag vet hur där känns när kroppen och ens inre skriker av förtvivlan! Jag vet hur det är att leva med rädsla och oro. Långvarig känslomässig stress manifesterar sig ofta fysiskt, ex. såsom oro, ångest, depression, sömnsvårigheter, utbrändhet, fysiska åkommor. Vill vi förändra vårt mående måste vi lära känna oss själva, den vi är bakom skydd och fasader. Denna e-terapi hjälper dig med detta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *