Vi styrs till 95% av vårt undermedvetna

De ”programmeringar” vi fick upp till 7 års ålder styr oss, omedvetet. Om vi har vuxit upp i en miljö där vi inte har fått våra behov tillgodosedda, där vi ”lär” oss att vi är otillräckliga – så kommer det spegla sig i vår självkänsla och vår tro på oss själva. Vill vi förändra de ”programmeringar” vi fick, sådana som inte är gynnsamma för oss, MÅSTE vi komma i kontakt med vårt undermedvetna. Det kan vi inte göra genom vårt intellekt, vi måste gå djupare – in i vårt känslosystem.

Du når ditt undermedvetna sinne genom exempelvis meditation, mindfulness och hypnosterapi.

Jag rekommenderar denna video med Dr. Bruce Lipton.  https://www.youtube.com/watch?v=Qv8k7Et4ss4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *