Tänk om vi alla föddes med ett inre syfte eller superkraft, och att vår uppgift är att ta reda på vad det är för att sedan dela det med världen..?

Vad är meningen med livet? Det är en fråga jag vet att jag har undrat över sedan jag var barn. Jag minns att jag tidigt i livet funderade mycket, många stora existentiella frågor fyllde mitt huvud.

Jag utger mig inte för att veta svaret för någon annan, men jag börjar mer och mer förstå meningen med mitt egna liv. När jag sitter här och skriver denna text inser jag att allt jag har varit med om hittills i livet, bra och mindre roliga upplevelser, har format mig till den jag är idag. Jag kan ärligt säga att jag inte skulle vilja ändra på något.

Skulle jag inte vilja vara utan mitt barndomstrauma som sexåring då jag trodde min mamma dog framför ögonen på mig? Skulle jag inte vilja vara utan erfarenheten att få en stroke som 41-åring, bara tre månader efter att min minsta son föddes?

Svaret på dessa frågor är nej. Jag erkänner, dessa två erfarenheter var oerhört skrämmande och påverkade mig mer än något annat och just där och då ville jag så klart inte ha dessa upplevelser. Men, de lärde mig mycket om mig själv. När jag tittar tillbaka i backspegeln så ser jag att mina känslomässigt jobbiga erfarenheter i livet har alla varit gåvor, möjligheter att lära känna mig själv ännu mer, ännu djupare.

Idag arbetar jag som terapeut. Min egna erfarenhet av rädslor och inre, känslomässig stress är min största tillgång i mitt yrke. När jag möter klienter som tampas av emotionell stress så vet jag hur de mår, för jag har varit där…

Livet är som en canvasduk, vi är alla skapare av våra liv. Så, vad vill vi göra med vårt liv? Vilka aktiva steg behöver vi ta för att nå dit? Vilka rädslor behöver vi möta för att nå våra drömmar?

I denna portal kommer jag dela med mig av egna erfarenheter, kunskaper och insikter. Inte för att ni ska ta till er min sanning, men i hopp om att inspirera er till att utforska ert inre.

Så, välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *