Hej världen!

Jag tar nu ett nytt steg framåt, jag skapar en blogg! Här kommer jag på ett personligt sätt dela med mig av mitt liv och mina intressen.

Holistisk hälsa är ett av mina stora intressen. När jag tidigare tänkte på hälsa, tänkte jag på träning. Jag har fått ändra den uppfattningen eftersom jag blev fysiskt sjuk trots att jag var vältränad. För att ge mig själv den bästa förutsättningen för att må bra och verkligen känna att jag lever livet till fullo, måste jag förstå mig själv intellektuellt, emotionellt och andligt.

För om jag inte intellektuellt förstår hur min uppväxt, min historia, har påverkat mig, så kommer det inte spela någon roll hur mycket jag tränar – jag kommer fortsätta agera utifrån de ”programmeringar” jag fick som barn, vare sig de var ”bra” eller ”dåliga” för mig. Om jag inte heller läker mina emotionella sår, så kommer den emotionella stressen kommer göra sig ”hörd” på något sätt – även om jag äter nyttigt och hälsosamt. Om jag inte får utvecklas andligt, kommer min själ vara olycklig och jag kommer sakna något – .

För att ha balans i mitt liv behöver jag alla dessa delar. Först när jag tar hänsyn till alla dessa aspekter kan jag på riktigt ta ansvar för mitt liv, min lycka och mitt mående.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *