Jag bad om ett tecken…

Idag är jag betydligt mer uppmärksam på de små tecknen som universum ger mig. Men så har det inte alltid varit. Under lång tid var jag inte medveten om att de existerade, inte heller trodde jag på att man kunde be om att få dem.

Numera är jag övertygad om att universum ständigt visar sin kärlek och närvaro. Jag har fått uppleva alldeles för många tecken för att inte kunna tro något annat. Under min pilgrimsvandring förra året bestämde jag mig för att sätta universum ”på prov”… Jag ville ha ”bevis” på att det finns en intelligens där ute som hör mig och som uppmärksammar mina innersta önskningar. Jag funderade länge över vilka tecken jag önskade mig och jag behövde få något konkret, något som inte gick att ta miste på.

Eftersom jag har läst om attraktionslagen, den universella lag som svarar på det vi utstrålar, visste jag att jag behövde välja tecken som jag någonstans trodde var möjliga att få. Så min första önskan var att få ett äpple. Jag lade min beställning till universum en morgon och väntade. Jag bestämde mig för att inte lägga mig i när det skulle ske, och inte heller hur det skulle ske – men jag förväntade mig att det skulle hända.

Samma eftermiddag sitter jag och några andra pilgrimer och äter middag i vandrarhemmets trädgård. Helt plötsligt kommer en tysk kvinna, också en pilgrim, fram till vårt bord. Hon berättade att hon tidigare under dagen hade köpt ett stort härligt äpple, delat det i två halvor men bara orkat den ena. Så hon undrade om någon av oss i vårt sällskap ville ha den andra halvan av äpplet…

Begeistrad över att min första önskan hade slagit in så lade jag en ny beställning till universum nästa morgon. Denna gång bad jag om en fjäder. På kvällen skulle jag och några av mina nyfunna pilgrimsvänner besöka en mässa. När vi kom fram till kyrkan blev vi stående en stund. Helt plötsligt fick jag syn på en vit vacker fjäder som cirklade runt mitt framför ögonen på mig…

Min tredje och sista önskan under denna pilgrimsfärd tänkte jag länge på, jag ville att det skulle vara något alldeles extra. Nu skulle universum minsann få en hård nöt att knäcka… Under hela min vandring hade jag sett hjärtan i alla möjliga färger och material såsom stenar, löv, vattenpölar etc., något som fick mig att känna mig älskad och sedd. Jag bestämde mig därför för att be om att få se ett hjärtformat moln.

Under min sista dag i Spanien satt jag och en pilgrimsvän i en hamn i en liten fiskeby. Vi hade beställt lunch och helt plötsligt hördes en stor smäll. Vi tittade chockat på varandra och förstod inte riktigt vad det var som hände. Servitrisen informerade oss att just denna dag firade man alla fiskare i byn, och det vi hörde var ett kanonskott i deras ära. Gissa om jag blev förvånad när jag tittade upp mot himlen och såg röken från kanonen. Ett stort och tydligt hjärta! Alltså, då tappade jag nästan hakan… Inte nog med att min önskan hade slagit in, det kändes som att universum visade upp sina förmågor med pompa och ståt.

Universums krafter fascinerar mig. Ibland när jag känner att jag behöver vägledning eller få budskap ber jag om att få tecken. Härom dagen exempelvis låg jag i badkaret och lyssnade till musik på Spotify. Jag befinner mig just nu i en period där jag känner att förändring är på gång, men jag vet inte riktigt hur eller på vilket sätt. Inte heller vet jag vad jag ska göra med olika saker. Åter igen bad jag universum om ett tecken, jag bad om att få ett budskap i form av nästa låt som spelades på Spotify…

Jag väntade tålmodigt på att låten jag lyssnade till skulle ta slut så att jag skulle få höra budskapet. Plötsligt hörde jag tonerna på en låt jag inte alls kände till, det var ingen låt från min spellista. Jag väntade på att någon skulle börja sjunga och hörde strax ”Let your spirit fly”, en låt med Pernilla Wahlgren och Jan Johansen. Jag kunde inte låta bli att börja skratta. Budskapet var klockrent…

Sedan jag började lägga märka till de små hälsningarna från universum kan jag helt plötsligt se dem överallt. De har kommit i alla möjliga former, men det de har haft gemensamt är att jag intuitivt har sett dem och de har skänkt mig en känsla av tillit och kärlek.

Fundera gärna kring:

    • Tror du att det är möjligt att få tecken och budskap från universum?
    • Om ja, hur visar sig dessa för dig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *