Anita Morjaani

Efter fyra år med cancer föll Anita Morjaani in i koma. Läkarna gav henne mindre än 36 timmar kvar att leva. Hennes inre organ slutade fungera och hon trädde in i ett makalöst nära döden-tillstånd i vilket hon insåg sitt inneboende värde och den verkliga orsaken till sjukdomen. Hon insåg att alla val och beslut hon hade fattat i livet, var rädslostyrda.

Anita föddes i en traditionell hinduisk familj och kände redan som liten flicka pressen från kulturella och religiösa sedvänjor. Efter åratal av kamp för att få gå sin egen väg, samtidigt som hon försökte infria alla andras förväntningar, fick hon som ett resultat av uppenbarelsen på andra sidan insikt om att hon hade förmågan att läka sig själv och att det finns mirakler i universum som hon aldrig ens kunnat föreställa sig.

När Anita återfick medvetandet märkte hon att hennes tillstånd hade förbättrats så snabbt att hon kunde lämna sjukhuset efter några få veckor utan ett spår av cancer i kroppen.

Hon har skrivit en bok om hennes upplevelse, ”Döden gav mig livet”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *